Bruschetta Makreel

"Als je dit niet geprobeerd hebt, heb je geen idee hoe lekker dit is! Vooral leuk om als 'voorgerecht' of hapje te serveren als je visite hebt. Alles wat over is doe je de volgende dag op een geroosterde boterham voor de lunch!"

1 ciabatta
½ teen verse knoflook
2 hardgekookte eieren
200 gr gerookte makreelfilet
1 klein potje gegrilde rode paprika

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met de olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met de knoflook en leg ze op een schaal. Pel ondertussen de eieren en snijd in stukjes. Verdeel het ei over de bruschetta. Snijd de paprika in reepjes en leg erop. Verwijder het vel van de makreel¬filet en eventuele graatjes. Trek de filet in stukjes en verdeel ook over de bruschetta. 

(Bron AH)