"Heel erg lekker, maar vooral ook heel erg makkelijk. Een kind- en mamavriendelijk maal, want je kunt het ruim van te voren klaar maken en vervolgens alles lekker opruimen en onze kinderen vinden het erg lekker :-)"
300 gr biologische volkoren penne (eigen merk AH)
1 pak sugo basilicum pastasaus 390 gr
1 bekertje creme fraiche 125 ml
2 tl gedroogde italiaanse kruiden
1 bakje verse basilicum
1 bakje cherry tomaten gehalveerd
1 zakje mozzarella
Kook de pasta, meng ondertussen de pastasaus met de crème fraîche en de Italiaanse kruiden. Snijd de basilicum fijn, maar bewaar wat blaadjes ter garnering. Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de uitgelekte pasta met de pastasaus en het basilicum. Schep het mengsel in een ingevette ovenschaal. Leg de cherry tomaten erop met de snijkant naar onderen. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel over de tomaatjes. Zet de pasta 15 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Garneer met de basilicumblaadjes.