Penne & gerookte zalmsnippers

"Wij eten deze pasta regelmatig als we tijd tekort komen, maar toch lekker willen eten. "

  • penne voor twee
  • 1 bakje cherrytomaatjes
  • flesje kookroom (Finesse)
  • bakje gerookte zalmsnippers (AH)
  • uitje
  • scheut witte wijn
  • suiker en sambal
  • eventueel iets groens om af te garneren

Zet de penne op en kook volgens gebruiksaanwijzing. Snij de tomaatjes doormidden. Bak ondertussen het fijngesneden uitje in de pan en voeg de zalmsnippers toe. Klodder sambal erbij, kookoom, een scheut witte wijn toevoegen en suiker naar smaak. Kort de gehalveerde tomaatjes meekoken. Penne afgieten en toevoegen aan de pan, roeren en opdienen! Als je meer tijd hebt is dit gerecht erg lekker met de knoflook bruschetta (in de oven gegrild stokbrood ingesmeerd met olie/knoflook).

(Bron: Justin)